Nebbia Gold Classic 801 Legíny

1 5391 760 Kč

Velikosti jsou uvedeny v EU číslování.

Tyto ikonické legíny jsou odpovědí na Tvoji vytrvalost a odhodlání k fitness. Oslnivá kombinace v luxusní zlaté a černé barvě Vám pomůže cítit každý pohyb intenzivněji než kdykoli předtím. Spojili jsme všechny naše znalosti, které máme o tvorbě dokonalých legín, a použili jsme je k vytvoření téhle ikony. Střih s vysokým pasem krásně zvýrazní Váš štíhlý pas a podpoří břišní svaly, zatímco propracované švy a vlastnosti materiálu vytvarují stehna a zadek. Legíny mají dokonce i oblíbený scrunch butt efekt, který krásně zvýrazní tvar zadku a ikonické NEBBIA lampasy po stranách, aby zvýraznily ženské křivky a formovaly Vaše stehna.


Materiál je silnější, takže zakryje všechny nedostatky a vytvaruje Vaše křivky. Díky svým technickým a kompresním vlastnostem urychlí zotavení po tréninku a poskytne Vám dokonalou podporu. A nejen to! Se všemi těmito detaily je vhodný pro všechny druhy cvičení, od kardia po HIIT. Tyhle legíny doslova čekají, až si je vyberete na intenzivní trénink. Intenzivní závazek. Intenzivní trénink. Intenzivní černá. Intenzivní střih. Odmítněte ze sebe vydávat cokoliv jiného než 100%. Právě tahle myšlenka se skrývá za INTENSE, naší zbrusu novou dámskou kolekcí, která je ještě přímočarejší než cokoliv předtím a zaměřená hlavně na zlepšování Tvého výkonu! S INTENSE oslavujeme silné a sebevědomé ženy, které se nebojí žít život naplno a které si jdou za svými cíli s dravým odhodláním. S těmito NEBBIA legínami máte možnost zhmotnit své intenzivní odhodlání k fitness. Nezapomeň žít fitness naplno, aby byl slogan kolekce „Intense is how I train, intense is how I live” zasloužený právem. 

– Vysoký pas 

– Tvarované švy pro zvýraznění štíhlého pasu 

– Scrunch butt efekt 

– Pevná guma v pase, která legíny udrží na místě 

– Ikonický NEBBIA lampas ve zlaté barvě, který opticky prodlužují nohy 

– Vysoce kvalitní kompresní materiál 

Popis produktu
  • Materiál: 79% polyamid, 21% elastan
  • Typ: kompresní
  • Vzor: logo
  • Pas: na gumu
  • Nohavice: dlouhé
  • Praní: 30°C
  • Barva: černá
  • Detail: Scrunch Butt efekt

Kód produktu: 801

Doprava

Ceny za doručení:

  Doprava Dobírka
GLS - doporučujeme 99 Kč 29 Kč
Zásilkovna 65 Kč 29 Kč
Česká pošta 99 Kč 29 Kč
PPL 99 Kč 29 Kč

 

 

 

 

Transparentní cena

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 087 Kč

Cena mohla být nedávno snížena slevovým kódem. Chcete o takových akcích vědět jako první? Přihlaste se k mailovým novinkám (ve spodní části webu).

30 DNÍ NA VRÁCENÍ

Zboží můžete bez udání důvodu vrátit a my vám vrátíme peníze. V případě vrácení celé objednávky vám pošleme i částku za poštovné, pokud bylo v původní objednávce hrazeno.

Zboží můžete vrátit do 30 dní bez udání důvodu.

Více o vrácení

Dotaz na zboží

Zajímají vás podrobnosti o tomto produktu? Napište nám.

Více od této značky

Nahoru