Kilpi ALBERTA Bunda

4 2796 899 Kč

Velikosti jsou uvedeny v EU číslování.

Kilpi ALBERTA-W je dámská péřová bunda s kvalitní výplní z husího peří. Je vhodná pro využití ve volném čase nebo při outdoorových aktivitách jako skialpinizmus, turistika, nebo freeridové lyžovaní. Husí peří je velmi oblíbená termo izolační svrchní vrstva nebo střední vrstva pod hardshellovou bundu. Hmotnost výplně u velikosti 36 je 160g/m2,celková hmotnost bundy 350g, hodnota plnivosti peří je 650 CUIN. Vnější materiál je ošetřen voděodpudivou vrstvou DWR. Konstrukce lepených komor eliminuje únik prachového peří a také odlehčuje celkovou konstrukci. Obvod kapuce a spodního lemu má stahování na gumičku. Bunda je vybavena dvěma zipovými kapsami, pytlíkem pro sbalení a díky dvoucestnímu hlavnímu zipu máte snadný přístup k popruhům batohu, sedáku, nebo spodním vrstvám oblečení. Vyberte si jednu ze dvou barev bundy ALBERTA-W. Abyste si zachovali funkčnost vašeho péřového oblečení, dodržujte instrukce uvedeny na ošetřovací etiketě pro správné praní a uskladňování.Mo­delka na fotografii: Velikost 36, výška 170 cm, obvod hrudníku 82 cm, obvod pasu 69 cm, obvod boků 93 cm.

Popis produktu
  • Typ sportu: zimní, outdoor
  • Materiál: nylon

Kód produktu: KILPI_SL0132KIDRD

Doprava

Ceny za doručení:

  Doprava Dobírka
GLS - doporučujeme 99 Kč 29 Kč
Zásilkovna 65 Kč 29 Kč
Česká pošta 99 Kč 29 Kč
PPL 99 Kč 29 Kč

 

 

 

Transparentní cena

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 2 999 Kč

Cena mohla být nedávno snížena slevovým kódem. Chcete o takových akcích vědět jako první? Přihlaste se k mailovým novinkám (ve spodní části webu).

Dostupnost zboží

Informace o dostupnosti zboží uvádíme při výběru velikosti

30 DNÍ NA VRÁCENÍ

Zboží můžete bez udání důvodu vrátit a my vám vrátíme peníze. V případě vrácení celé objednávky vám pošleme i částku za poštovné, pokud bylo v původní objednávce hrazeno.

Zboží můžete vrátit do 30 dní bez udání důvodu.

Více o vrácení

Dotaz na zboží

Zajímají vás podrobnosti o tomto produktu? Napište nám.

Více od této značky

Nahoru