Kilpi Zain Bunda

2 1393 899 Kč

Velikosti jsou uvedeny v EU číslování.

Dámská celorozepínací softshellová bunda Kilpi ZAIN-W je vhodná zejména pro cyklistiku, běžecké lyžování nebo běžce. Díky pružnému membránovému softshellu SIBERIUM je bunda odolná vůči větru a zabraňuje úniku vlastního tělesného tepla. ZAIN-W má jedinečnou konstrukci 2v1s odepínacími rukávy, takže ji můžete použít také jako vestu bez toho, abyste se museli převlékat. Rukávy pak schováte do zadní tří komorové dělené kapsy. Navíc malá zipová kapsička je dobře přístupná ze strany. Tvarovaný střih s plochými elastickými švy zaručuje maximální volnost pohybu. Prodloužený zadní díl s protiskluzovým potiskem hřeje záda po celou dobu jízdy. Výrazné reflexní prvky na zádech, rameně a hlavním zipu jsou dobře viditelné ve tmě. 

Popis produktu
  • Typ sportu: zimní, cyklistika
  • Materiál: polyester

Kód produktu: KILPI_QL0108KICOR

Doprava

Ceny za doručení:

  Doprava Dobírka
GLS - doporučujeme 99 Kč 29 Kč
Zásilkovna 65 Kč 29 Kč
Česká pošta 99 Kč 29 Kč
PPL 99 Kč 29 Kč

 

 

 

Transparentní cena

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 499 Kč

Cena mohla být nedávno snížena slevovým kódem. Chcete o takových akcích vědět jako první? Přihlaste se k mailovým novinkám (ve spodní části webu).

Dostupnost zboží

Informace o dostupnosti zboží uvádíme při výběru velikosti

30 DNÍ NA VRÁCENÍ

Zboží můžete bez udání důvodu vrátit a my vám vrátíme peníze. V případě vrácení celé objednávky vám pošleme i částku za poštovné, pokud bylo v původní objednávce hrazeno.

Zboží můžete vrátit do 30 dní bez udání důvodu.

Více o vrácení

Dotaz na zboží

Zajímají vás podrobnosti o tomto produktu? Napište nám.

Více od této značky

Nahoru