Nedeto Kalhotky 5 ks

5991 099 Kč

Velikosti jsou uvedeny v EU číslování.

Chceš dámské spodní prádlo, ve kterém se budeš cítit pohodlně zavšech okolností? Pak je sada dámských kalhotek Nedeto perfektní trefa.Klasické černé kalhotky v pohodlném střihu budou ozdobou každé dámskézásuvky se spodním prádlem. Oblíbili si je i partneři našichzákaznic – hladí je teď po zadku víc než kdy dřív. Pohodlné kalhotkyNedeto jsou skvělá volba na každý den Dámské kalhotky Nedeto jsouvyrobené z prvotřídního materiálu pro vaše absolutní pohodlí. Kombinacebavlny a elastanu se postará o to, že ti perfektně sednou a nikde senezařezávají ani netlačí. Díky klasické gumě drží přesně tam, kdemají. Černé kalhotky jsou prostě nestárnoucí klasika, můžeš si je vzítdo práce, do divadla i na sport. Sada dámských kalhotek Nedeto tě podržív každé situaci. Kalhotky Nedeto si zakládají na prvotřídní kvalitěZnačka Nedeto vznikla jako naše privátní značka, abychom ti mohlinabídnout špičkové české spodní prádlo, za které neutratíš celouvýplatu. Dámské spodní prádlo si zaslouží tu nejvyšší kvalitu, protověnujeme pozornost výběru materiálů i propracovaným střihům.

Popis produktu
  • Barva: černá
  • Typ: klasické
  • Výška pasu: středně vysoký pas
  • Materiál: 100% bavlna
  • Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet.

Kód produktu: TREN_177463

Doprava

Ceny za doručení:

  Doprava Dobírka
GLS - doporučujeme 99 Kč 29 Kč
Zásilkovna 65 Kč 29 Kč
Česká pošta 99 Kč 29 Kč
PPL 99 Kč 29 Kč

 

 

 

 

Transparentní cena

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 599 Kč

Cena mohla být nedávno snížena slevovým kódem. Chcete o takových akcích vědět jako první? Přihlaste se k mailovým novinkám (ve spodní části webu).

Dostupnost zboží

Informace o dostupnosti zboží uvádíme při výběru velikosti

30 DNÍ NA VRÁCENÍ

Zboží můžete bez udání důvodu vrátit a my vám vrátíme peníze. V případě vrácení celé objednávky vám pošleme i částku za poštovné, pokud bylo v původní objednávce hrazeno.

Zboží můžete vrátit do 30 dní bez udání důvodu.

Více o vrácení

Dotaz na zboží

Zajímají vás podrobnosti o tomto produktu? Napište nám.

Nahoru